brisanje postova

Ovdje mozete sve saznat o ovom forumu

Moderator/ica: SuperDrive

brisanje postova

PostPostao/la nessie dana 19 ožu 2008, 20:21

strasno sporo mi se otvara forum a nemam bas spor internet,jel se moze to malo sredit,pobrisat prastare teme i sl??
nessie
Newbie
Newbie

PostPostao/la Belphegor dana 19 ožu 2008, 21:30

tako je svima... i mislim da je jednostavno forum spor... nesto je SuperDrive negdje prije pisao.
Mercenaries don't die, they just go to hell to regroup.
-------------------------------------------------------------
We might be a bunch of pussies, but at least we look really badass!
Belphegor
Premium Member
Premium Member

PostPostao/la harlequin dana 20 ožu 2008, 07:52

mislim da nije stvar u forumu nego u skinu foruma
kad sam ja moderiro jedan forum isto se dešavalo dok nisam mako neki crno crveni skin sa nekim rotirajućim glupostima koje su skakutale po forum probaj malo eksperimentirat sa skinom možda bude boljih rezultata i ako se možemo rješiti ovih reklama to bi sigurno ubrzalo stvar
harlequin
Advanced Member
Advanced Member

PostPostao/la SuperDrive dana 20 ožu 2008, 08:58

Ovaj forum je na serveru gdje se nalazi jos 100.000 foruma i mislim da je samo zbog toga "spor". Stavio sam pod navodnike jer meni radi istom brzinom kao i ostali forumi, dapace, cak je brzi od nekih foruma koji nisu na prenatrpanim serverima.
slika slika
--------------------------------------------------------
___...::Zivot je samo san na putu do smrti::..___
SuperDrive
Site Owner
Site Owner

PostPostao/la asterixx dana 20 ožu 2008, 12:41

Forum radi OK, stvar je u opterecenju servera i to samo u vecernjim satima, kad je puno korisnika online (i na ostalim forumima) tako da je to normalno.... uglavnom, malo strpljenja ipak se otvara, samo treba malo pricekati... recimo u jutarnijm satima doslovno "leti"....
asterixx
Premium Member
Premium Member

PostPostao/la SuperDrive dana 21 ožu 2008, 09:59

asterixx je napisao/la:Forum radi OK, stvar je u opterecenju servera i to samo u vecernjim satima, kad je puno korisnika online (i na ostalim forumima) tako da je to normalno.... uglavnom, malo strpljenja ipak se otvara, samo treba malo pricekati... recimo u jutarnijm satima doslovno "leti"....

A da vidis, u tom grmu zel lezi. Ja vecinu vremena sto visim na forumu je za vrijeme radnog vremena od 8-16h.
slika slika
___...::Zivot je samo san na putu do smrti::..___
SuperDrive
Site Owner
Site Owner

Natrag na Sve o ovom forumu

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

FREE MESSAGE BOARD Hosting by setBB. Create your Free FREE BULLETIN BOARD Hosting now!
Free CHAT and FORUM Hosting Features - FREE PHPBB HOSTING Directory Listing - FREE FORUM HOSTING Terms of Service - Free ONLINE COMMUNITY Hosting Privacy - JAPANESE FASHION ACCESSORIES